پست-ویژه-تصویر

پیاده‌سازی تغییرات پایدار در کسب و کار

پیاده‌سازی تغییرات پایدار در کسب و کار: خیلی اوقات فرصت‌های بهبود چشمگیر برای مدیریت یک فروشگاه و شرکت یا سازمان‌ها در راستای کاهش اتلاف، افزایش بهره‌وری و بهبود کیفیت دیده می‌شود که ممکن است به خاطر مشغولیت‌ها، هیچ وقت ایده پیاده سازی آنها به ذهن‌تان خطور نکند. درواقع هنر استفاده به موقع از این فرصت‌ها برای رشد کسب و کارها حیاتی است و با آگاهی داشتن از آنها، شما هم می‌توانید برای فروشگاه یا شرکت خود از این پتانسیل نهایت استفاده را ببرید. در ادامه 7 گامی که باید در این مسیر مدنظر قرار دهید را اشاره کرده‌ایم. با سایت سورنا همراه باشید.

آدم عاقل فرصت نیک را به بخت نیک، مبدل می‌سازد.

مثل یونانی

برای پیاده‌سازی تغییرات پایدار در کسب و کار یک خبره پیدا کنید

۱- یک خبره پیدا کنید

 اگر می خواهید مشکل مزمنی را حل کنید یک خبره پیدا کنید. «خبره کسی است که تمام اشتباهات ممکن را مرتکب شده است»! گذشته از شوخی، معیار خبرگی دانش تخصصی و تجربه کاری بالا توأم است. خبره به اصطلاح «پیر کار» است. یک فرد خبره می‌داند که شما دارید مرتکب چه اشتباهی می‌شوید و راه درست را به شما نشان می‌دهد. به احتمال زیاد شما چنین فردی در سازمان ندارید و نیاز دارید که فردی از بیرون سازمان پیدا کنید.

۲- یک فرد را مسئول پروژه تغییر کنید

 مسئولیت پیگیری‌ها، هماهنگی‌ها، مذاکره با بخش‌های مختلف سازمان، و برنامه ریزی و کنترل‌ها را به یک نفر بسپارید. معمولاً یک مهندس صنایع می‌تواند کاندیدای خوبی باشد. دید سیستمی این افراد به آنها امکان این را می‌دهد که وظایف عامل تغییر (یکی از عناوین شغلی برای مهندسان صنایع در کشورهای صنعتی) را بهتر انجام دهند.

۳- شاخص‌های بهبود را مشخص و اندازه گیری کنید

 حتی اگر پروژه تغییر آن قدر خوش تعریف نباشد که شاخص‌ها از قبل در آن مشخص باشند می توان در طول اجرای پروژه شاخص های مربوط را یافت و اندازه گیری کرد. وضعیت شاخص ها را باید برای قبل، حین اجرا و پایان پروژه محاسبه کرد و سنجید. شاخص‌های کمی برای همه ملموس ترند و به همین دلیل بهتر است تأکید روی آنها باشد. ممکن است سازمان، پیش از اجرای پروژه تغییر، اطلاعات لازم برای محاسبه یک شاخص را جمع آوری نکرده باشد. در این حالت می توان از استانداردهای تجربی یا علمی برای ارزیابی بهبود ایجاد شده استفاده کرد.

پیاده‌سازی تغییرات پایدار در کسب و کار
پیاده‌سازی تغییرات پایدار در کسب و کار

۴- منابع لازم را به موقع تخصیص بدهید

 برای اجرای پیشنهادات بهبود، منابع مالی، تجهیزات و نیروی انسانی لازم را به موقع تخصیص بدهید. همکاری بخش‌های مختلف شرکت با مسئول پروژه برای موفقیت آن ضروری است.

۵- پیاده‌سازی تغییرات پایدار در کسب و کار را آموزش بدهید

 بهبود تقریباً همیشه مستلزم تغییر در روش‌های انجام کار، از مرحله آماده سازی تا بازرسی نهایی است. یکی از نقش‌های اصلی خبره، آموزش به کارکنان شاغل در زمینه پروژه بهبود است.

۶- پاداش بدهید

پیاده‌سازی تغییرات پایدار در کسب و کار، و تغییر کار دشواری است ولی خوشبختانه ماشین تغییر روغنی دارد که با آن روانتر کار می‌کند. پاداش! انگیزه مالی در اکثر موارد همکاری افراد را بر می‌انگیزد. شیوه بهتر، نشان دادن توجه به کارکنان است، مثلاً به ایمنی، سلامت، ایده ها و دغدغه‌های آنان.

۷- استانداردسازی کنید

روش‌های آزمون پس داده پروژه را به استاندارد کاری تبدیل کنید. لزومی ندارد کاغذبازی زیادی ایجاد کنید یا نگهداری و کنترل مستندات را پیچیده کنید. مستندسازی را هرچه ساده‌تر انجام دهید ولی در نگهداری سوابق و کنترل مداوم شاخص‌ها دقت کنید.

با پیاده سازی نکاتی که ارایه شد می‌تواند در راستای تغییرات جدید برای کسب و کار خود اقدام کنید و این تغییرات پایدار خواهد بود. درواقع یکی از اصول پیاده سازی تغییرات جدید در کسب و کارها اجرای تعهد و صبر و پایداری در سیستم و استراتژی جدید است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *